Gyümölcsoltó Boldogasszony Plébánia
9090 Pannonhalma, Váralja 1.

Gyümölcsoltó Boldogasszony Plébánia

 Évközi 15. vasárnap

 

Idén nyáron újra ellátogatnak hozzánk a csíksomlyói Árvácskák! (35 gyermek, 6 kísérő + a sofőr)

Augusztus 5-én, délután 4 óra körül érkeznek, majd 17:30-kor tartják meg a „Rút kiskacsa” című kis előadásukat a plébánia melletti sportpályán. Az előadás után, szokásos módon, haza lehet vinni egy éjszakára a gyerekeket.


Másnap, vasárnap a 9:30-as diákmisén ők fognak zenélni, énekelni és utána ebédre újra szeretnénk kérni a vendéglátásukat. A koradélutáni órákban indulnak tovább Pannonhalmáról.

A csoportból sok gyermek már szinte hazajön Pannonhalmára és már megvan a befogadó családja- vannak viszont új gyerekek is, akiknek még keresünk befogadó családokat. (Az ő kérésük, hogy minimum 2 gyermek menjen ki egy családhoz - a gyerekeknek így nagyobb a biztonságérzete.) Jelentkezni lehet a hátul kitett lapon, illetve Simonné Zitánál.

Aki nem lesz itthon azon a hétvégén vagy egyszerűen csak nem áll módjában hazavinni gyermeket, de szívesen támogatná őket, az a felajánlott támogatást, zárt borítékban leadhatja a plébánián vagy a sekrestyében... illetve, az előadásuk után nekik is oda lehet adni személyesen.

  

Augusztus 7-9. Liturgikus Tanulmányi Napok  az Apátságban:

Gazdag programkínálat lesz, több bencés, evangélikus, református és határontúli előadóval!