Gyümölcsoltó Boldogasszony Plébánia
9090 Pannonhalma, Váralja 1.

Gyümölcsoltó Boldogasszony Plébánia

Évközi 11. vasárnap

 

A  9:30-as diákmisén tanévzáró Te Deum minden diák részére.

 

A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgálat megyénkben is nevelőszülőket keres, ezért meglátogatnak minket és a most vasárnapi diákmise hirdetésében (június 18.) ill. a jövő vasárnap (június 25.) esti mise végén tájékoztatót adnak, és egy 4 perces filmet vetítenek. 

 

Június 25-én, vasárnap, az Apátságba hívjuk a teremtésvédelem iránt fogékony híveket.

 

16.15-kor a Gimnázium Jeges-termében beszélgetés lesz arról, mit tehetnénk a következő hónapokban saját plébániáinkon a teremtésvédelemért. Legyen ez a szinóduson megkezdett tartalmas munka folytatása!

17.00 órától a Díszteremben levetítjük A levél című teremtésvédelmi filmet (kb. 80 perc).

19.00 órakor kezdődik a vesperás. Aki teheti, maradjon az imádságon is!

Aki tervez jönni, kérjük jelezze Imre atyának e-mailben: Gérecz Imre <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>

 

Július 1.-én szombaton 19 órától Pannonhalma lesz az egyik kiemelt helyszíne a Magyar Rádió Zenélő Magyarország koncertsorozatának.

Az eseményen a Magyar Rádió Művészeti Együttese 13 fős vonós zenekarral ad ingyenes szabadtéri  szimfonikus koncertet a Ligetben.

Csatolva a Plakát!

 

Július 1. szombaton, 15 órától templomunk nyújt helyszínt a Tápi Zenei Tábor Záróhangversenyének.

A fiatalok ingyenes előadásán klasszikus zenék, népdalok és gregorián énekek lesznek, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Csatolva a Plakát!

 

Tavasszal járt nálunk Tamási József atya, aki a Torinói lepelről tartott előadást.

Az  EWTN Katolikus televízió műsorában az alábbiak szerint lesznek láthatóak a Pannonhalmán készült felvételek:

 

-          Beszélgetés Ákos atyával 2023.06.18-án, hétfőn 9:10 kor kezdődő délelőtti műsor keretében az élő adást követően megy adásba.

-          A torinói lepelről szóló előadás 2023.06.26-án, hétfőn 9:10 kor kezdődő délelőtti műsor keretében az élő adást követően megy adásba.

-          József atya keresztútja péntekenként 18:00-kor lesz adásban. Kivétel, ha rendkívüli élő közvetítés van betervezve.