Gyümölcsoltó Boldogasszony Plébánia
9090 Pannonhalma, Váralja 1.

Gyümölcsoltó Boldogasszony Plébánia

Karácsony 2. vasárnapja

 

A hétköznapi szentmisék este 18:00 órakor kezdődnek.

Csütörtökönként a szentmise után félórás Szentségimádás 19:00-ig.

 

Január 6-án, hétfőn Urunk megjelenése, Vízkereszt ünnepe.  A Bazilikában 12:00 órától konventmise, a diákokkal közösen.

 

Este 19:00 órától az egyházközségi Képviselő Testület ülést tart. Általában havonta, az első hétfő este vannak az egyeztetések.

 

Január 10-én pénteken 14:30-kor engesztelő gyászmise József atyáért a Bazilikában. Utána utolsó útjára kísérjük a Boldogasszony kápolnába.

 

Január 12-én, jövő vasárnap Urunk megkeresztelkedése.

 

A kedd esti mise után fél 7-kor a hónap 2. és 4. keddjén bibliaórát vezet Ákos atya a Boldogasszony Házban. Minden érdeklődőt szeretettel vár.  Az első új alkalom január 14-én lesz.

A hónap 1. és 3. heti kedd estéjén pedig a szokásos időben 20:00 órától tartja Ákos atya a bibliaórát– jan.7-én idén az első alkalommal.

 

Január utolsó hétvégéjén (jan.31-febr.2.) a Házas Hétvége katolikus lelkiségi mozgalom lelkigyakorlatot szervez házaspároknak és atyáknak a Bencés Gimnázium Kollégiumában.

A hétvége célja a házaspárok szempontjából, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz és a jó Istenhez. Megerősödjön az elköteleződésük egymás felé, és egyre mélyebben átéljék a házasságukban rejlő sok-sok örömet és lehetőséget. Bővebb információ itt. Jelentkezni a szervezőknél a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címen lehet.