Gyümölcsoltó Boldogasszony Plébánia
9090 Pannonhalma, Váralja 1.

Gyümölcsoltó Boldogasszony Plébánia

 Szent Család vasárnapja

 

A 9:30-as diákmisén a családok megáldása.

 

Szentmisék a héten:


Dec. 30. hétfő: 18:00
Dec. 31. kedd: 18:00: Hálaadás
Jan. 1. szerda: Újév, Szűz Mária, Isten anyja ünnepe 8:00; 18:00.

Január 1-től a hétköznapi szentmisék este 18:00 órakor kezdődnek (téli időszakban), a vasárnapi miserend változatlan: 8:00, 9:30, 18:00.

 

Csütörtökönként a szentmise után félórás Szentségimádás 19:00-ig.

 

A kedd esti mise után fél 7-kor a hónap 2. és 4. keddjén bibliaórát vezet Ákos atya a Boldogasszony Házban. Minden érdeklődőt szeretettel vár. Az első új alkalom január 14-én lesz.

  

Lelki készületet hirdetünk nagykilenceddel a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra: 2020 januárjától 9 elsőpéntek van a szeptemberi kongresszusig. Arra hívjuk minden katolikus testvérünket, hogy végezzük el együtt a nagykilencedet, ezzel is felemelve szívünket és nemzetünket az Úrhoz. Részletek itt.

 

Január 3-án, elsőpéntek, a Nagykilenced 1. alkalma.

 

A tavalyelőtt indult kezdeményezés folytatásaként január 4-én szombaton (egész nap) ismét lesz Háromkirályjárás Pannonhalmán - HÁZSZENTELÉSSEL egybekötve. A jelentkezéseket a pannonhalmi Kistemplomban a hirdetőtáblánál kihelyezett jelentkezési lapon várjuk legkésőbb 2019. december 31-ig.

 

Január utolsó hétvégéjén a Házas Hétvége katolikus lelkiségi mozgalom lelkigyakorlatot szervez házaspároknak és atyáknak a Bencés Gimnázium Kollégiumában. A hétvége célja a házaspárok szempontjából, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz és a jó Istenhez. Megerősödjön az elköteleződésük egymás felé, és egyre mélyebben átéljék a házasságukban rejlő sok-sok örömet és lehetőséget. Bővebb információ itt. Jelentkezni a szervezőknél a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címen lehet.