Gyümölcsoltó Boldogasszony Plébánia
9090 Pannonhalma, Váralja 1.

Gyümölcsoltó Boldogasszony Plébánia

 

Advent 3. vasárnapja

 

8:00-11:30-ig KALÁSZ vásár, délután a hagyományokat folytatva kántálás - betlehemezés.

16:30 a SZBI Pannoniada Kórusa és a CANTATE Kamarakórus közös karácsonyi koncertje

 

Az adventi időszakban december 2-től minden reggel – vasárnap kivételével - 5:50-kor hajnali szentmise, „RORATE” lesz, az utolsó dec. 23-án.

Esti szentmisék nincsenek ebben az időszakban csak szombaton, ill. a vasárnapi miserend változatlan: 8.00; 9.30 és 18.00

Továbbra is hívunk és várunk mindenkit szeretettel csütörtökönként Szentségimádásra, a szokott időben 18:30-19.00-ig!

Hétköznapokon és vasárnap is, minden mise után van alkalom adventi szentgyónásra.

 

December 21-én, jövő szombaton 15:30 órától Karácsonyváró Jótékonysági Koncert a templomban.

A koncert ingyenes, de pénzadományokat elfogadunk, amit a betegségei miatt sok próbatételt kiálló Marcika, pannonhalmi óvodás kisfiú gyógykezelésére ajánlunk fel. A koncert után sütizésre és egy kis meleg teára várunk mindenkit a Boldogasszony Házba.

 

December 22. jövő héten, Advent IV. vasárnapján délután a KALÁSZOS gyermekek kántálni mennek.

  

December 24-én, kedden délelőtt 9 órától 12 óráig Karácsonyi Matiné. Filmvetítésre várjuk a gyerekeket a Boldogasszony Házban. Kérjük, hogy a hirdetőtáblán kihelyezett lapon jelezzék részvételi szándékukat az érdeklődő gyerekek számának és életkorának megadásával. A részletekről személyesen Hunyady Istvánnál lehet tájékozódni.

 

Köszönetet mondunk a Boldogasszony Karitász csoportnak és minden önkéntesnek, támogatónak, akik az „Adventi melegedő” és a Karitász „Egymillió csillag a szegényekért” jótékonysági figyelemfelhívó akciója szervezésében és lebonyolításában részt vállaltak, munkájukkal vagy adományukkal hozzájárultak sikerességéhez. 340.000,- Ft gyűlt össze, melyet a Boldogasszony Karitász csoport jótékonysági céljaira fordítunk.