Gyümölcsoltó Boldogasszony Plébánia
9090 Pannonhalma, Váralja 1.

Gyümölcsoltó Boldogasszony Plébánia

Évközi 22. vasárnap

 

Szentmisék a héten:

Hétfő – Kedd - Szerda: reggel 07:00

Csütörtök: este 18:00, utána Szentségimádás

Péntek - szombat: este 18:00

Vasárnap: 08:00, 9:30, 18:00

 

Szeptember 2-án hétfőn, a tanév első tanítási napján, 09:00 órakor Veni Sancte a Szent Benedek Iskola diákjainak a templomban.

 

Szeptembertől kéthetente kedd esténként újra Bibliaórák Ákos atyávalAz alkalmak nem egymásra épülnek, tehát bármikor be lehet csatlakozni.

Általában a következő vasárnapi evangéliumot olvassuk, keressük, miként szólít meg minket mindennapi életünkre, majd imádsággal fejezzük be.

Az első alkalom szeptember 3-án, kedden este, 20:30-tól a Boldogasszony Házban. Várunk szeretettel minden érdeklődőt!

 

Szeptember 5. első csütörtöktől MISEREND VÁLTOZÁSAz esti szentmisék egy órával korábban, 18:00 órakor kezdődnek!

 

17:30-tól újra indul hetente a Gerinctorna Ráczné Rita vezetésével a Boldogasszony Házban!

 

Szeptember 6-án, pénteken az esti 18:00 órás szentmise után megemlékezés a focipályánál lévő pápai keresztnél 23 éve, hogy II. János Pál pápa meglátogatta Pannonhalmát.

 

Jövő vasárnap, szeptember 8-án, (Kisboldogasszony ünnepén) a 9.30-as diákmisén Veni Sancte minden tanévet megkezdő diákot várunk szeretettel.

 

Előzetesek:

Szeptember 21. szombat 9:00-17:00-ig a Katolikus Karitász által szervezett Időslátogató és otthoni segítségnyújtó c. tréning a Boldogasszony Házban.

 

Szeptember 28. szombat CSALÁDNAP a Pannonhalmi Területi Apátság egyházközségeiben élő jegyes- és házaspároknak Veszprémvarsányban.

Jelentkezés, részletes információk a Hirdetőtáblánál a plakáton.

 

Szeptember végén, 30.-án, újra indulnak a játékos gyermek néptánc próbák a Boldogasszony Házban! 17:30-19:00 között hétfőnként várják szeretettel a táncoskedvű csemetéket.

 

Köszönetet mondunk a Boldogasszony Házban az elmúlt hetekben a nyári gyermekfelügyeletet biztosító valamennyi önkéntes lelkiismeretes munkájáért!