Gyümölcsoltó Boldogasszony Plébánia
9090 Pannonhalma, Váralja 1.

Gyümölcsoltó Boldogasszony Plébánia

Évközi 5. vasárnap

 

Szentmisék a héten:

Hétfő – kedd - szerda: reggel 7:00 óra

Csütörtök – péntek – szombat: este 18:00 óra

Vasárnap: 8:00; 9:30; 18:00

 

Február 11-én hétfőn a Betegek világnapja. Jövő vasárnap, a reggeli és esti szentmisék keretében a betegek kenete szentségének kiszolgáltatása lesz.

 

Február 14-én, csütörtökön és hetente csütörtökönként 15:00-kor Sváb Klára tanárnő matematikából felvételire előkészítőt tart 7. osztályosoknak (függetlenül attól, hogy hová járnak iskolába), ingyenesen, a Boldogasszony Házban.

 

Február 14-én, csütörtökön - Szent Cirill szerzetes és Szent Metód püspök, Európa társvédőszentjeinek ünnepén -  és hetente az esti szentmise után, kb. 18:30-19:00-ig Szentségimádást tartunk.

 

Február 11-17. Házasság Hete rendezvénysorozat Győrben. Bővebb információ itt.

 

Mindenkit szeretettel várunk, a Szlovákiában található Ótátrafüredi Jégtemplomba szervezett zarándokútra. Időpont: 2019.02.23. szombat, Indulás helye: Pannonhalma Főtér hajnali 4 óra. Még lehet jelentkezni a hirdetőtáblánál a regisztrációs lapon!

 

A Pannonhalmi Karitász szeretettel hív és vár mindenkit március 3-án (vasárnap) 17 órától Pannonhalmán, a Kazinczy Ferenc Művelődési Házba, a győrszentiváni plébánia Genesius Színjátszó Köre ingyenes előadásában: 

Teaház az augusztusi HOLD-hoz! című vígjátékra. Bővebb információ, regisztráció a hirdetőtáblánál.