Gyümölcsoltó Boldogasszony Plébánia
9090 Pannonhalma, Váralja 1.

Gyümölcsoltó Boldogasszony Plébánia

Az "Info-kuckó" név egy plébániai tanfolyamot takar, melynek célja, hogy megismertessük érdeklődő híveinket a modern kor kapcsolatteremtésre szolgáló eszközeivel és az ezek által kínált új lehetőségekkel. Összejöveteleinken a résztvevők egyre jobban megismerik majd a számítógépek és az Internet világát, valamint alapszinten megtanulják ezeknek az eszközöknek a biztonságos használatát. A minden kötöttség nélkül látogatható ingyenes tanfolyamon gyakorlási lehetőséget is szeretnénk biztosítani, hogy kedvet csináljunk a rendszeres otthoni használathoz. Ezért beszereztünk négy számítógépet, melyeket a Boldogasszony Ház nagytermében a résztvevők minden összejövetel során egymást váltva használhatnak.

 

A 2018. januári hirdetésre rövid idő alatt már 20 fő jelentkezett. A tartalmat igyekszünk rugalmasan, a résztvevők igényeinek és haladási sebességének megfelelően kialakítani, szükség esetén kiigazítani.

 

A tanfolyam a plébániai Karitász támogatásával jöhetett létre.

 

Ezen az oldalon mindenki számára folyamatosan elérhető lesz az "Info-kuckó" tematikája, valamint az egyes előadások időpontja, vázlata és képanyaga.

 

A tanfolyamhoz kapcsolódóan Hunyady Istvánt érdemes keresned, vagy személyesen, vagy pedig levélben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

 

A tanfolyam 4 év után, 2022. május végén a tematikának megfelelően, az utolsó tervezett előadás megtartásával lezárult.