Gyümölcsoltó Boldogasszony Plébánia
9090 Pannonhalma, Váralja 1.

Gyümölcsoltó Boldogasszony Plébánia

Urunk mennybemenetele

Az esti szentmise után - idén utolsó alkalommal - az Öröm Útja stációit járjuk.

 

Szentmisék a héten:

Hétfő – kedd - szerda: reggel 07:00

Csütörtök - péntek - szombat: este 19:00

Pünkösdvasárnap: 08:00, 9:30, 11:30, 19:00

Pünkösdhétfő: 9:30

 

Június 3-án, hétfőn a gyermek néptánc csoport év végi nyílt próbájára 17:30-19:00-ig a Művelődési Házba szeretettel hívunk mindenkit.

 

Június 6-án, első csütörtökön a szentmise után ünnepélyes Szentségimádást tartunk.

 

Június 7-én első péntek, beteglátogatás kérésre.

 

Jövő hét vasárnap, június 9-én, Pünkösdvasárnap. Templomunkban a szokásos miserenden kívül 11:30-kor bérmálási szentmise.

 

Június10-én, Pünkösdhétfőn az elmúlt évekhez hasonlóan egyházközségi családi napot tartunk. A Boldogasszony Ház melletti kosárlabda pályán 9:30 órakor szabadtéri szentmise. Pál atya és Gergő atya vetített képes élménybeszámolója a Mexikói útról, az Ifjúsági Világtalálkozóról. Gyerekfoglalkozásokkal, bográcsozással és más színes programmal várjuk az egyházközségből minden kedves testvérünket! 

 

A pannonhalmi Bencés Gimnázium kérésére keresünk albérletet helyben, júliustól vagy augusztustól fél évre, fiatal kisgyermekes házaspár részére. Aki tud információval szolgálni, kérjük jelezze a plébánián!

 

Kérjük a híveket, aki tud virágszirmokat (rövid száron, színek szerint) gyűjtsön az Úrnapi körmenethez. Hűvös helyre téve, vagy a plébánián le lehet adni.

 

Június 15 én szombaton 16:30 kor érkezik a Fatimai vándorszobor a győrsági elágazáshoz. 17.00 órakor indulunk a templomba, közben megállunk a szociális otthonnál. 18.00 órakor rózsafüzér, 19.00 órakor szentmise. A szobor vasárnap délután vándorol tovább, addig elé lehet tárni a kéréseinket, hálánkat.